MIQUEL ANGEL AGUILO

Imágenes

Informaciones

Fecha: 1 Octubre 2022, 21:00 Sábado
Lugar: Ibiza, Spain

Descripción

L'acompanyament musical de la NIT DE POESIA estarà a càrrec de MIQUEL ANGEL AGUILO (Palma de Mallorca).
Director d’orquestra, solista, intèrpret i compositor. Estudia violoncel amb Miriam Rader i Claudia Gabrielli a Mallorca, i també amb G. Motatu a Barcelona. Obté el grau professional pla 66 al Conservatori Professional de Palma. Posteriorment, ingressa al conservatori de Rotterdam i aconsegueix el Títol de Professor DM. Al Conservatori de les Illes Balears estudia amb el professor Marçal Cervera i obté el Títol Superior de violoncel. Realitza nombrosos cursets de violoncel i música de cambra amb H. Stegenga o Christophe Coin, entre altres. Actualment dirigeix la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, on resideix.
Ha estat distingit amb: Premi Escènica a la millor música original (2011). Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2008). Premio Nacional de la Música 2008, concedit pel Ministeri de Cultura al millor àlbum de pop. Composició de la BSO de Woody and Woody, Goya al Millor Curtmetratge d’Animació de l’any 2018. Entre altres.
Ha compost concerts per a orquestra i per a espectacles de gran format, així com bandes sonores per a cinema i audiovisuals.

POETRY NIGHT: Saturday 1st October, 9pm. Cloister of Ibiza Town Hall.

Autenticación

Por favor, introduzca su correo electrónico y contraseña:

Registro Express

Introduzca su correo electrónico y contraseña:
Su correo electrónico ya está registrado en Elfest.es. ¿Le gustaría fusionar ambas cuentas de usuario?